Personvern

Alle opplysninger som blir gitt inn ved bestilling og kjøp av varer blir lagret i vårt eksterne system.

Regnskap og webside er driftet av Visma/Mamut og er web/skybasert. Opplysningene er derfor ikke lagret lokalt på PC og kan kun nås gjennom passordbeskyttet innlogging på deres servere.

Vi gir ingen opplysninger videre til tredjepart eller bruker disse selv til utsending av noen art. Disse opplysningene blir kun brukt for fakturering og forsendelser.

Skulle vi få forespørsler om referanser, vil vi alltid kontakte den/de aktuelle referansen(e) og få en godkjennelse før vi eventuelt gir kontaktopplysningene videre til den som forespør.

 

Lov & rett..

I dagens samfunn er det mange lover og regler en skal forholde seg til når det gjelder kjøp og salg av varer og tjenester.

Kjøpsloven er en av de lovene som regulerer dette.

En av betingelsene som denne loven setter, er at personer under 18 år ikke har lov til å stifte gjeld, så for at man skal holde seg innenfor loven, i og med at vi bruker faktura og ikke kortbetaling (ennå), setter vi pris på om en foresatt bestiller varen i sitt navn.

Reklamasjoner

Skulle det oppstå tekniske problemer med et instrument, ta kontakt direkte på telefon 917 30 920 eller e-mail brassnor@brassnor.no for å avtale hvordan dette skal håndteres.

Vi kan ikke ta ansvar for utlegg for eventuelle reparasjoner som følge av at det ikke ligger noen avtale om dette på forhånd.

Wessex/Odyssey

Finish: I og med at dette er meget rimelige instrumenter, så kan det innimellom forekomme mindre kosmetiske feil på finishen.

Ris & ros..

Som utøver av messinginstrument, er jeg veldig opptatt av at de som handler fra BrassNor skal være fornøyd med alle aspekter rundt handelen, også i etterkant.

Derfor setter jeg pris på alle typer tilbakemeldinger som kan gjøre oss enda bedre!

Du kan også bruke denne meldingsboksen til forespørsler

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.